Mit?

Zöldfelületeket érintő adatokat gyűjtünk, rendszerezünk, majd publikálunk annak érdekében, hogy az érintettek képesek legyenek érdekeiket, jogaikat érvényesíteni.

Miért?

Az elmúlt évek tapasztalata, hogy országunkban számos jelentős zöldfelületet érintő beruházás történik, ám ezek előkészítése, megvalósítása során az érintett területek felmérése és az esetleges felmérések adatainak nyilvánossága, a tervek átláthatósága erősen hiányos, ráadásul érdekekkel terhelt, így a társadalom nem tud objektív képet kialakítani.

Kik?

Természet-környezetvédelem, élhető várostervezés, a városi zöldfelületek védelme és fenntarthatósága iránt elkötelezett magánszemélyek vagyunk.

Miből?

Az elmúlt években kizárólag szabadidőnkben, saját forrásokból, hosszútávon remélhetően a publikum támogatásából is, hiszen minél több erőforrásunk van, annál több feladatot tudunk elvégezni. Köszönjük továbbá a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak, hogy a Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénztékozló Alapján keresztül tárgyi eszközökkel segítette munkánkat.